Merkúr Sofőrszolgálat árak

A Merkúr Sofőrszolgalat a következő árakkal dolgozik (éjszakai sofőrszolgálat):

  • Budapesten belül: 8000 Forint (kivéve az egymástól távollevő peremkerületek közötti fuvarok, amelyeknek ára 9000 Forint. Lásd lentebb!)
  • Budapestről vidékre:  Budapest tábláig 8000 Forint utána pedig +250 Ft./km
  • Vidékről – Budapestre: 8000 Forint a kiszállasi díj +250 Ft./km
  • Vidékről – vidékre: 8000 Forint a kiszállási díj +250 Ft./km
  • Kitérő:  5 km-en belül + 1000 Forint
  • Kitérő:  5 km-en felül + 2000 Forint
  • Várakozási idő: 10 percen felüli várakozási idő esetében + 200 Forint/perc

Kitérő az, amikor a kedves ügyfél a saját hazaszállítása során még valamilyen kitérőt szeretne tenni – pl.: az ismerősét, partnerét is hazavitetni szeretné.

Peremkerületek közötti fuvarnak számítanak Budapest egymástól távollevő kerületei közötti fuvarok. Például 21, 22, 23 kerületek bármelyike és 3, 4, 15 kerületek bármelyike közötti fuvarok, 2.-ik kerület és 16, 17, 18 kerületek bármelyike közötti fuvarok, stb.

A fetebb feltüntetett árakat a Merkúr Sofőrszolgálat kizárólag az éjszakai sofőrszolgálat időszakára, azaz koraeste 18:00 órától hajnali 5:00 óráig tudja vállalni.

Nappali időszakban, azaz a fenti időszakon kívül, a városi és elővárosi közlekedési helyzet megváltozása miatt (jelentősen megnövekedett gépkocsiforgalom az utakon, hosszabb menetidők, forgalmi dugók, stb.), a Merkúr Sofőrszolgálat árai további személyes megbeszélések alapját kerülnek megállapításra. Ilyen esetekben kérjük időben hívja diszpécserünket, hogy az árakat egyeztessék.

Harmadik fél (pl. soförhívó alkalmazás) által megállapított, és az ügyfél által elfogadott árak esetében a Merkúr Sofőrszolgálatra nem érvényesek a fentebb feltüntetett árak. Ilyen esetekben a harmadik fél és az ügyfél által közösen elfogadott árak érvényesek.

Az árak tartalmazzák az Áfát.


A Merkúr Sofőrszolgálat sofőrjei a fentebb feltüntetett díjakat kérhetik a sofőrszolgalatot igénybe vevő ügyfelektől!
Sem többet, sem kevesebbet!
Kérjük, hogy pontos összeggel várják a sofőrszolgálatot, mert nem tudjuk biztosítani, hogy a Merkúr Sofőrszolgálat sofőrjei minden esetben elégséges váltópénzzel rendelkezzenek.
Amennyiben a  kedves ügyfelek a sofőrt külön szeretnék díjazni a jól elvégzett munkájáért, azt természetesen megtehetik.

Hozzászólások lezárva.